Φεβρουάριος 24, 2016

300.000 likes στο Facebook 

Η παρέα του Brands4all στο Facebook έχει μεγαλώσει και μετράμε πλέον 300.000 fans και στις δυο σελίδες μας στο Facebook:

 

 Brands4all GR: 205.000+ LIKES

Brands4all Women: 98.000+ LIKES

 

Η ανταπόκριση όλων των φίλων και πελατών μας, μας κάνει πολύ χαρούμενους και μας ενθαρρύνει να συνεχίσουμε να παρέχουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες τιμές! Ξεκινήσαμε με ένα όνειρο το οποίο καθημερινά γίνεται πραγματικότητα και αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγω στην εμπιστοσύνη που μας δείχνουν όλοι οι πελάτες και οι fan μας. Θέλουμε να πούμε ένα πολύ μεγάλο και ειλικρινές «Ευχαριστώ» στον καθένα ξεχωριστά για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που λαμβάνουμε καθημερινά σε κάθε νέα μας προσπάθεια και το οποίο συμβάλει ενεργά στην ανάπτυξη μας.

Τόσο τα θετικά σχόλια όσο και η αυστηρή κριτική έχουν συνεισφέρει στο να αναγνωρίζουμε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα μας.  Χάρη σε όλους τους πελάτες & φίλους μας, έχουμε καταφέρει να διορθώσουμε τα λάθη μας και να κινηθούμε ανοδικά κατακτώντας μια θέση στην πρώτη τριάδα των μεγαλύτερων ηλεκτρονικών κατάστημα με είδη ρουχισμού στην Ελλάδα, έχοντας πάνω από 80.000 πελάτες!

Θέλοντας να ανταποδώσουμε την αγάπη και την αφοσίωση όλων fans μας δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να αναζητάμε, με ακόμη μεγαλύτερο ζήλο, τα πιο infashion και ποιοτικά ρούχα από όλες τις γωνιές του κόσμου στις πιο ανταγωνιστικές τιμές!

 

Για όλους εμάς στο Brands4all προτεραιότητα έχει:  

- Η ποιότητα των προϊόντων μας

- Οι καλύτερες τιμές

- Η άμεση εξυπηρέτηση

- Η ικανοποίηση των πελατών μας 

 

Δουλεύουμε καθημερινά με στόχο να προσφέρουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας, νέα σχέδια και μεγάλη ποικιλία στις ανδρικές και γυναικείες κολεξιόν με βάση τις τάσεις που επιτάσσει η μόδα.

Το άριστο εκπαιδευμένο προσωπικό μας στο τμήμα εξυπηρέτησης πελατών, διαχειρίζεται καθημερινά πλήθος μυνημάτων τόσο μέσω των social media όσο και μέσω τηλεφώνου και email. Μεριμνούμε ώστε να ανταποκρινόμαστε το ταχύτερο δυνατό σε οποιοδήποτε αιτήματα εστιάζοντας στην ικανοποίηση των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται.

 

Στο Brands4all κανένας πελάτης δεν πρέπει να φύγει δυσαρεστημένος!!!

  • Εργαζόμαστε σκληρά για να διευκολύνουμε τις αγορές των fan μας, φτιάχνοντας ένα ηλεκτρονικό κατάστημαεύκολο και απλό στην πλοήγηση, χωρίς να μπερδεύει και να ενοχλεί.
  • Μετράμε όλα τα ρούχα οι ίδιοι για να προσφέρουμε ακόμα πιο ακριβής πληροφορίες στους fans μας και να μην ταλαιπωρούνται με αλλαγές και καθυστερήσεις.
  • Παραδίδουμε με ακρίβεια και συνέπεια σε όλα τα μέρη της Ελλάδας
  • Ενώ ακόμα και σε περίπτωση που η παραγγελία δεν σας ικανοποιεί στο 100% τότε επιστρέφουμε το συνολικό ποσό της αγοράς μαζί με τα έξοδα αποστολής (εάν υπάρχουν) χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις και χωρίς επιπλέον χρέωση μεταφορικών. 

 

Brands4all σημαίνει: ποικιλία, ανταγωνιστικές τιμές και άριστη εξυπηρέτηση! Δουλεύουμε σκληρά για να βρίσκουμε τα καλύτερα προϊόντα για τους fans μας.

 

Γιορτάζουμε,  λοιπόν,  όλοι μαζί την επιτυχία μας και σας κάνουμε δώρα! Δωρεάν μεταφορικά με τη χρήση του κωδικού FRSH16 για τις αγορές σας έως τις 11/3! Συμπληρώστε τον κωδικό κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας στο πεδίο με τίτλο " Κωδικός έκπτωσης ή κάρτας". Ακόμη, σας κάνουμε δώρο ένα 4ημερο ταξίδι στη Ρώμη για δύο άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα και 200 ευρώ μετρητά για τα έξοδα σας. Δηλώστε συμμετοχή στο διαγωνισμό μας εδώ

 


Άσε το σχόλιό σου

Σας υπενθυμίζουμε πως τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν προτού δημοσιοποιηθούν.