Μάρτιος 18, 2016

Νικητές διαγωνισμών

 

Πριν από μερικούς μήνες αποφασίσαμε να τρέξουμε διαγωνισμούς για να ανταποδώσουμε την εμπιστοσύνη και την υποστήριξη των πελατών του brands4all. Ξεκινήσαμε διστακτικά, αλλά σύντομα η μεγάλη σας ανταπόκριση μας ενθάρρυνε να συνεχίσουμε. Τα θετικά σας σχόλια, τα μηνύματα που μας στέλνατε στα social media, η χαρά των νικητών μας έδειξαν πως αγκαλιάζετε αυτή τη νέα μας προσπάθεια και αυτό μας παρότρυνε να προχωρήσουμε, προσφέροντας σας όλο και περισσότερα. Σε λιγότερο από τέσσερις μήνες έχουμε τρέξει 12 διαγωνισμούς, από τους οποίους έχουν κληρωθεί και μοιραστεί δώρα σε 18 τυχερούς! Κάποιοι από τους νικητές των διαγωνισμών μας εξαργύρωσαν δωροεπιταγές αξίας 200, 500, ακόμα και 600 ευρώ επιλέγοντας κομμάτια από τις ολοκαίνουργιες συλλογές μας και κερδίζοντας τα ρούχα μιας ολόκληρης χρονιάς. Ενώ άλλοι κέρδισαν ορισμένα από τα πιο δημοφιλή και ακριβά ρούχα των κολεξιόν μας. Μερικούς από αυτούς τους, μάλιστα, είχαμε τη χαρά να τους γνωρίσαμε από κοντά και να συνομιλήσουμε μαζί τους, όταν ήρθαν να παραλάβουν τα δώρα τους από το φυσικό μας κατάστημα. Ήταν ενθουσιασμένοι και πολύ χαρούμενοι, μιας και πολλοί δεν πίστευαν πως θα κέρδιζαν, να όμως που η τύχη αποδείχθηκε πως ήταν με το μέρος τους. Ενώ πολλοί ήταν εκείνοι που μας έστειλαν φωτογραφίες και βίντεο όταν παρέλαβαν τα δώρα τους.  Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά από αυτά. Ελπίζουμε όλοι οι νικητές μας να χάρηκαν τα δώρα τους και ευχόμαστε να είναι πάντα το ίδιο τυχεροί και στο μέλλον! 
Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε τη λίστα με τους προηγούμενους διαγωνισμούς μας και τους νικητές αυτών, ενώ εάν δεν έχετε ακόμη λάβει μέρος στο διαγωνισμό μας, που σας χαρίζει ένα ταξίδι στη Ρώμη για δύο άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα και 200 ευρώ μετρητά, πάρτε μέρος εδώ! Λίγες μέρες έμειναν ακόμη και η αγωνία τελειώνει, στις 21/3 γίνεται η κλήρωση! Λες να είσαι εσύ αυτός που θα προσθέσει το όνομα του στη λίστα των νικητών; Καλή επιτυχία σε όλους!

 

 

 

 

Brands4all Women

Posted by Gianna Christaki on Wednesday, February 24, 2016

Brands for all - Outlet

Posted by Maria Charatsiari on Thursday, December 31, 2015

Brands for all - Outlet

Posted by Lefteris Hamalidis on Thursday, December 17, 2015
Έλενα-Νικήτρια Kalanta Contest

H Έλενα, μια από τις νικήτριες του χριστουγεννιάτικου διαγωνισμού με τα κάλαντα, έκανε τα ψώνια της με τη δωροεπιταγή των 500 ευρώ και μας έστειλε ένα βιντεάκι με τις ευχές της για τη νέα χρονιά. Ευχαριστούμε πολύ όλους για την ανταπόκριση σας στους διαγωνισμούς μας! Συνεχίζουμε να μοιράζουμε δώρα! Πάρτε μέρος εδώ! http://brands4all.com.gr/pages/contest

Posted by Brands4all GR on Thursday, January 21, 2016

Άσε το σχόλιό σου

Σας υπενθυμίζουμε πως τα σχόλια πρέπει να εγκριθούν προτού δημοσιοποιηθούν.