Όροι & Προϋποθέσεις Δωροκάρτας

Αγοράστε σήμερα τη brands4all Gift Card και κάντε στους αγαπημένους σας το καλύτερο δώρο!!!

 

Αγοράζοντας μια Δωροκάρτα/Gift Card από το brands4all, στην ουσία καταβάλετε ένα ποσό που εσείς επιλέγετε για να το χρησιμοποιήσετε σε αγορές όποια στιγμή εσείς επιθυμείτε ή να την κάνετε δώρο σε αγαπημένα σας πρόσωπα για να αγοράσουν ότι επιθυμούν, χωρίς να κουράζεστε να αποφασίσετε τι να τους πάρετε.

H Δωροκάρτα / Gift Card brands4all μπορεί να εξαργυρωθεί μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος μας στη διεύθυνση www.brands4all.com.gr

 

Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να πατήσετε στο tab "Gift Cards" να επιλέξετε το ποσό που σας ενδιαφέρει και στο καλάθι, όπου θα χρειαστεί να βάλετε τα στοιχεία σας, να επιλέξετε τρόπο πληρωμής "Τραπεζική Κατάθεση". Πατήστε εδώ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους τρόπους πληρωμής. Στη συνέχεια θα πρέπει να μας στείλετε με email το αποδεικτικό της κατάθεσης ή να μας τηλεφωνήσετε για να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή. Μόλις επιβεβαιωθεί η πληρωμή του ποσού που έχετε επιλέξει τότε ενεργοποιείτε αυτόματα η Δωροκάρτα/Gift Card την οποία θα παραλάβετε με email. Μόλις παραλάβετε το email η κάρτα μπορεί να εξαργυρωθεί άμεσα. Εάν προορίζεται για ΔΩΡΟ τότε θα πρέπει να αποστείλετε το email με τα στοιχεία της κάρτας στον πρόσωπο για το οποίο προορίζεται. 

ΠΡΟΣΟΧΗ:

  • H αγορά της κάρτας μπορεί να γίνει μόνο με "Τραπεζική Κατάθεση"
  • Σιγουρευτείτε ότι το email που έχετε καταχωρίσει είναι σωστό διότι αλλιώς δεν θα μπορέσετε να παραλάβετε την Δωροκάρτα/Gift Card σας.
  • Η Δωροκάρτα/Gift Card εκδίδεται μόνο σε ηλεκτρονική μορφή. 

Η Δωροκάρτα/Gift Card μπορεί να χρησιμοποιηθεί μέχρι να εξαντληθεί το ποσό το οποίο έχετε καταβάλει κατά την αγορά της. Τα διαθέσιμα ποσά είναι από 10€ έως 100€. Επίσης έχετε τη δυνατότητα να κάνετε μερική εξαργύρωση του ποσού που έχετε αγοράσει ενώ το ποσό που θα περισσέψει μπορείτε να το εξαργυρώσετε σε επόμενη αγορά.

Αν παρόλα αυτά επιθυμείτε να αγοράσετε μια Δωροκάρτα/Gift Card μεγαλύτερου ποσού μπορείτε να μας στείλετε email στο info@brands4all.com.gr.

Οι Δωροκάρτα/Gift Cardδεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αγοράσετε μια άλλη Δωροκάρτα/Gift Card. Η Δωροκάρτα/Gift Card δεν μπορεί να ανταλλαχθεί με μετρητά ή με οποιοδήποτε άλλο σύστημα πληρωμών.