H Εταιρεία

Το ηλεκτρονικό κατάστημα, brands4all,ανήκει στην στην εταιρία DANIEL PAP S.O. LTD, η οποία  ξεκίνησε την λειτουργία του ως επίσημος αντιπρόσωπος της εταιρίας Sicem International S.R.L., μιας μεγάλης πολυεθνικής εταιρίας, με έδρα την Φλωρεντία της Ιταλίας η οποία ειδικεύεται στο σχεδιασμό και στη παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας κυρίως σπορ ένδυσης και αξεσουάρ καθώς είναι ο επίσημος δικαιοδόχος μια ευρείας γκάμας μυθικών φανταστικών ηρώων, διάσημων αστεριών του Hollywood και εμπορικών σημάτων εκ των οποίων μερικά είναι τα: WALT DISNEY, BETTYBOOP, WARNER BROS, HELLO KITTY, POPEYE, THE BEATLES, THE FLINSTONES, I LOVE NEW YORK, MARVEL, COCA COLA

Brands4all- ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ  

Η φιλοσοφία μας στο brands4all  πηγάζει από το ίδιο μας το όνομα «Επώνυμες μάρκες για όλους». Στόχος μας είναι να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας καθημερινά αυθεντικά προϊόντα, υψηλής ποιότητας από την επιλογή των υφασμάτων και των πρώτων υλών έως την δημιουργία των collection κάθε εποχής και τη παραγωγή τους. Η εμπειρία τόσων χρόνων σκληρής δουλειάς σε συνδυασμό με την αφοσίωση των ανθρώπων μας, την συνεχή έρευνα & καινοτομία και την επιλογή των καταλληλότερων υφασμάτων αποτελούν τις θεμελιώδεις βάσεις για μια επιτυχημένη και αποτελεσματική πορεία καθώς και ένα σημαντικό  πλεονέκτημα για την αντιμετώπιση οποιασδήποτε μελλοντικής πρόκλησης που επιτάσσει η αγορά.

Στο brands4all όμως δεν σταματάμε εδώ, αφού υπάρχει μια συνεχόμενη προσπάθεια να προσφέρουμε ακόμα περισσότερα στους καταναλωτές μας και για το λόγο αυτό συνεχώς εμπλουτίζουμε την γκάμα των προϊόντων μας, με καινούρια είδη και κατηγορίες.

BRANDS4ALL- ΣΥΝΕΠΕΙΑ & ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Στο brands4all,  η εξυπηρέτηση και ικανοποίηση των πελατών μας αποτελούν τις βασικότερες προτεραιότητες μας και για το λόγο αυτό έχουμε καταφέρει να εξασφαλίσουμε τις χαμηλότερες τιμές, διατηρώντας ταυτόχρονα την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας, παραδίδοντάς τα με ακρίβεια και συνέπεια.

Οι καταναλωτές μας έχουν την δυνατότητα να πραγματοποιούν τις παραγγελίες τους με τους παρακάτω τρόπους:  

a)     Online αγορές:  

Μέσω της ηλεκτρονικής μας ιστοσελίδας brands4all.com.gr αλλά και της σελίδας κοινωνικής δικτύωσης στο facebook (facebook.com/brands4all)  μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας ήρεμα και απλά από την άνεση του σπιτιού σας, του κινητού σας (smartphone) ή του tablet σας, αφού όλες οι διαδικτυακές μας πωλήσεις υποστηρίζονται από άριστα εκπαιδευμένα & αφοσιωμένα στελέχη τα οποία είναι έτοιμα να απαντήσουν σε οποιοδήποτε ερώτημά σας.

b)     Κατάστημα “brands4all”:

Μέσω του φυσικού μας καταστήματος brands4all το οποίο στεγάζεται στη περιοχή της Μεταμόρφωσης σε ένα άνετο χώρο 2.000τ.μ. όπου το ευχάριστο προσωπικό μας, είναι έτοιμο να σας βοηθήσει να βρείτε αυτό που σας ταιριάζει.

Κορίνθου 30, Τ.Κ. 14 451, Μεταμόρφωση/ Korinthou 30 Metamorfosi 14451 Greece

Ωράριο λειτουργίας καταστήματος:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 9:00-20:00 (τον Αύγουστο 09:00-17:00)
ΣΑΒΒΑΤΟ 9:00-15:00

c)   Τηλεφωνικές παραγγελίες:

Μέσω τηλεφώνου καλώντας στα νούμερα +30.215.215.2300 & +30.210.28.55.209 

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  09:00- 21:00 & ΣΑΒΒΑΤΟ 09:00 -17:00

 Στοbrands4all όλες οι παραγγελίες καλύπτονται από εγγύηση ποιότητας συνεπώς σε περίπτωση που κάποιο είδος δεν σας ταιριάζει, το αλλάζουμε ή επιστρέφουμε τα χρήματα σας χωρίς περαιτέρω ερωτήσεις. Συνεργαζόμαστε μόνο με αξιόπιστους προμηθευτές και εταιρίες και για το λόγο αυτό η παραγγελία σας παραδίδεται μέσω Γενικής Ταχυδρομικής και ΕΛΤΑ. Επισκεφθείτε την ενότητα "Αποστολή Προϊόντων" για περισσότερες πληροφορίες.

Επιπλέον μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας και μέσω email στο info@brands4all.com.gr ή στο live chat που διαθέτει η σελίδα μας, για οποιοδήποτε ερώτημα ή ανησυχία σας.

....και για τις ώρες που δεν είμαστε online, κάνουμε ότι είναι δυνατό να σας απαντήσουμε το συντομότερο δυνατό!!! 

Follow us on Facebook&Τwitter, brands4all.

Στοιχεία εταιρίας:

DANIEL PAP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΕΠΕ

Υποκατάστημα: Κορίνθου 30, 14451 Μεταμόρφωση

ΑΦΜ: 998714484