Καριέρα & Θέσεις Εργασίας

Εάν θέλετε και εσείς να γίνετε μέλος της ομάδας του brands4all δείτε τις διαθέσιμες ευκαιρίες καριέρας: 

 

1. Fashion Blogger

Σου αρέσει να παρακολουθήσεις τις νέες τάσεις της μόδας και να φοράς τα πιο trendy casual ρούχα; Έχεις πάθος με το blogging και βγαίνεις ωραίος/α στις φωτογραφίες; Ψάχνεις μια ευκαιρία να αναδείξεις το ταλέντο σου στο χώρο του styling και θέλεις να γίνεις το πρόσωπο ενός από τα μεγαλύτερα online καταστήματα ρούχων στην Ελλάδα, τότε θέλουμε να σε γνωρίσουμε! Στείλε μας ένα βιντεάκι σου και γίνε ο/η fashion blogger του Brands4All!

Αρμοδιότητες/Προσόντα: επιμέλεια άρθρων και φωτογράφηση με τα προϊόντα της εταιρίας με σκοπό την ανάδειξη των ρούχων δημιουργώντας μοναδικούς συνδυασμούς και ιδιαίτερα στυλ. Ο/Η fashion blogger θα είναι το κεντρικό πρόσωπο των φωτογραφήσεων, επομένως ο σωματότυπος του/της θα πρέπει να βοηθά ώστε η παρουσίαση των ενδυμάτων να είναι αξιοπρεπής και ελκυστική.

 Eνα blog υψηλής αισθητικής θα φιλοξενεί τα άρθρα σου και ένα μεγάλο κοινό θα ανυπομονεί για το επόμενο θέμα σου! Μην αργείς, άρπαξε την ευκαιρία και γίνε ένας/μια γνωστός/ή fashion blogger που τα άρθρα του/της θα διαφημίζονται παντού!

Βίντεο:

  • Διάρκεια: 1 λεπτό
  • Περιεχόμενο βίντεο: Μίλα μας για σένα και πες μας τη γνώμη σου για τα ρούχα του Brands4All
  • Τρόπος υποβολής: Στείλε το βίντεο σου και δείγματα δουλειά σου στο fashion blogging (όπως άρθρα που έχεις γράψεις, τη διεύθυνση του προσωπικού σου blog ή blogs με τα οποία έχεις συνεργαστεί κτλ.) μέσω  εγγραφής στο https://bit.ly/3lkeN76