Τρόποι Πληρωμής

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα brands4all έχετε τη δυνατότητα να  κάνετε τις πληρωμές σας επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω Τρόπους Πληρωμής:  


1. Πληρωμή μέσω Paypal

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό σας στο PayPal για να εξοφλήσετε τις αγορές σας. Με την ολοκλήρωση και επιβεβαίωση της παραγγελίας σας θα πρέπει να επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal για να οδηγηθείτε στο online ασφαλές σύστημα συναλλαγών της Paypal όπου μπορείτε να πληρώσετε με την πιστωτική σας κάρτα μέσω λογαριασμού σας Paypal.

Η διαδικασία πληρωμής μέσω Paypal-Credit or Debit Card είναι πλήρως αυτοματοποιημένη και συνήθως ολοκληρώνεται εντός λίγων λεπτών. Κατά τη διάρκεια αυτής της διαδικασίας καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανομένου του αριθμού πιστωτικής κάρτας) δεν αποθηκεύεται.

Παρακαλούμε επισκεφθείτε την ιστιοσελίδα του PayPal για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη δημιουργία λογαριασμού και τις πληρωμές μέσω PayPal εδώ.2. Πληρωμή με χρήση πιστωτικής κάρτας

Έχετε την δυνατότητα πληρωμής με χρήση πιστωτικής κάρτας Visa, MasterCard, Discover, American Express, ακολουθώντας τις βασικές οδηγίες πληρωμής:
Αφού επιλέξετε το προϊόν που θέλετε να αγοράσετε στην ενότητα επιλογής τρόπου πληρωμής επιλέξετε από την λίστα επιλογών την πληρωμή μέσω Paypal ή Every Pay και αυτόματα ο υπολογιστής θα σας οδηγήσει στην αντίστοιχη σελίδα. Συμπληρώνετε τα στοιχεία της κάρτας σας όπως σε όλους του μηχανισμούς πιστωτικών καρτών και ολοκληρώνετε την αγορά σας. Τώρα πλέον έχετε τη δυνατότητα επιλέγοντας πληρωμή με πιστωτική κάρτα μέσω EveryPay να εξοφλήσετε το ποσό της αγοράς σε 3 άτοκες δόσεις, αρκεί να επιλέξετε τον αριθμό των δόσεων που εσείς επιθυμείτε.

 

3. ΔΩΡΕΑΝ Αντικαταβολή

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, αντικαταβολή, θα πρέπει να πληρώσετε τα προϊόντα της παραγγελίας σας κατά την παράδοση στη τοποθεσία που έχετε δηλώσει, πληρώνοντας το αντίτιμο στον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής. Η μέθοδος αντικαταβολής ισχύει ΜΟΝΟ για παραγγελίες εντός Ελλάδος & Κύπρου και είναι ΔΩΡΕΑΝ. 

 

4. Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Όταν επιλέξετε ως τρόπο πληρωμής, κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμότα προϊόντα της παραγγελίας δεσμεύονται και θα παραδοθούν εφόσον έχει γίνει επιβεβαίωση της κατάθεσης του ποσού από το Brands4all.

Είναι απαραίτητο ο Πελάτης να σκανάρει κα να αποστείλει με email την τραπεζική κατάθεση εντός 48 ωρών ενώ συγχρόνως, για να αποσταλούν τα προϊόντα θα πρέπει να έχει εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης στον αντίστοιχο λογαριασμό του Brands4all.ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση κατάθεσης του ποσού από άλλη τράπεζα πέραν των συνεργαζομένων του Brands4all απαιτείται διάστημα 2-3 ημερών (ανάλογα τον Τραπεζικό οργανισμό) μέχρι να εμφανιστεί το ποσό της κατάθεσης. Συνεπώς η παραγγελία θα αποσταλεί μετά το περάς των 2-3 ημερών που απαιτείται. 

Εάν η απόδειξη πληρωμής δεν αποσταλεί εντός 48 ωρών και το ποσό της κατάθεσης δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών, η παραγγελία θα ακυρωθεί.

Οι λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να κάνετε κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό είναι:

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ-PIRAEUS BANK

Αρ. Λογαριασμού/Account No.: IBAN GR85 0172 0240 0050 2405 0767 005 (5024-050767-005)

Κύριος Δικαιούχος/Main Beneficiary: DANIEL PAP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

Αιτιολογία/Description: Ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας

ΤΡΑΠΕΖΑ ALPHA BANK

Αρ.Λογαριασμού/Account No.: IBAN GR940140 2990 2990 0232 0003 923 (299002320003923)

Κύριος Δικαιούχος/Main Beneficiary: DANIEL PAP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

Αιτιολογία/Description: Ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας

ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΘΝΙΚΗ

Αρ.Λογαριασμού/Account No.: IBAN GR5201101070000010747063310 (10747063310)

Κύριος Δικαιούχος/Main Beneficiary: DANIEL PAP ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ Ε.Π.Ε.

Αιτιολογία/Description: Ονοματεπώνυμο και κωδικό παραγγελίας